CRESTA ADVANTOR-F 

Met de F3000 en F4000 molens breidt Cresta de populaire ADVANTOR series in de breedte uit . De F uitvoeringen bezitten een verhoogde inhaalsnelheid ten opzichte van de S modellen. Ook is de lengte van de slinger ingekort en het handvat iets verkleind. Dit alles om de molens af te stemmen op snelle visserij, waarbij vaak ingehaald en opnieuw uitgeworpen wordt. De pelletwaggler techniek is daarvan een perfect voorbeeld, maar denk ook aan een lichte feedervisserij op korte afstand. Het elegante, compacte en herkenbare ADVANTOR design geeft ook deze F modellen een goede uitstraling. De molens worden geleverd met een ondiepe spoel(150m/0.20mm) en een semi-ondiepe reserve spoel(150m/0.23mm), beide vervaardigd van aluminium en voorzien van goed afgewerkte lineclip in schildvorm. De slinger kan worden ingeklapt door deze achteruit en onafhankelijk van de beugelstand los te draaien en kan kort tegen het lichaam geplaatst worden. Dit is ideaal voor het opgetuigd opbergen in een foedraal. De soepel functionerende slip en anti-retour systeem zorgen ervoor dat deze molen ook perfect inzetbaar zijn op de commerciële karper vijvers.

De ADVANTOR-F is uit voorraad leverbaar in twee modellen:

 • ADVANTOR-F 3000 voor € 84,95
 • ADVANTOR-F 3000 voor € 89,95

CRESTA ADVANTOR-S 

De ADVANTOR-S molen is speciaal voor de feedervisser gemaakt. Een elegant, compact design en een relatief grote spoel geven deze molens de ideale eigenschappen. Een ondiepe spoel voorkomt onnodige backing en beperkt dus het gewicht effectief. De lijnclip en spoelrand zijn perfect glad en rond afgewerkt zodat de (gevlochten) lijn hierop niet beschadigt. De speciale driehoekige vormgeving zorgt dat de lijn goed achter clip blijft zitten. De slinger kan worden ingeklapt door deze achteruit en onafhankelijk van de beugelstand los te draaien en kan kort tegen het lichaam geplaatst worden. Dit is ideaal voor het opgetuigd opbergen in een foedraal. De soepel functionerende slip en het anti-retoursysteem zorgen ervoor dat deze molen ook perfect inzetbaar is voor de method-/ karpervisserij. ADVANTOR-S molens worden geleverd met een aluminium reservespoel.

De ADVANTOR-S is uit voorraad leverbaar in drie modellen:

 • ADVANTOR-S 4000 voor € 89,95
 • ADVANTOR-S 5000 voor € 99,95
 • ADVANTOR-S 6000 voor € 109,95

CRESTA SOLITH SX

Deze robuuste, maar elegant ogende molen is afgestemd op de feedervisserij. Het kunststof molenhuis en de holle beugel houden het gewicht beperkt. Het S-curve meganisme en de 6+1 lagers laten het binnenwerk zeer soepel draaien. De semi ondiepe spoel voorkomt onnodige backing. Het fijn instelbare slipsysteem en de anti-retour zorgen voor maximale controle tijdens de dril. De afgeplatte bovenzijde van de fijn afgewerkte lijnclip zorgt ervoor dat zowel nylon als gevlochten lijn veilig vastgezet kan worden op de gewenste visafstand. De SOLITH SX molen zijn verkrijgbaar in de maten 3000, 4000 en 5000 en zijn perfect te combineren met de SOLITH feederhengels van Cresta.

De SOLITH SX is uit voorraad leverbaar in drie modellen:

 • SOLITH SX 3000 voor € 64,95
 • SOLITH SX 4000 voor € 69,95
 • SOLITH SX 5000 voor € 79,95CRESTA SOLITH LCS

Deze robuuste molen is afgestemd op de methodfeedervisserij. Het LCS systeem biedt de mogelijk de gehaakte vis een run te laten maken, waarna een draai aan de slinger ervoor zorgt dat de afgestelde slip in werking treedt. Het kunststof molenhuis en de holle beugel houden het gewicht beperkt. Het S-curve meganisme en de 6+1 lagers laten het binnenwerk zeer soepel draaien. De semi ondiepe spoel voorkomt onnodige backing. De afgeplatte bovenzijde van de fijn afgewerkte lijnclip zorgt ervoor dat de lijn veilig vastgezet kan worden op de gewenste visafstand. De SOLITH 4000 LCS is perfect te combineren met de SOLITH feederhengels van Cresta.

De SOLITH LCS 4000 is uit voorraad leverbaar voor € 74,95

CRESTA SOLITH WX

Deze robuuste molen is afgestemd op de zwaardere feedervisserij. Het Wormshaft meganisme en de 6+1 lagers maken het binnenwerk tot een zeer krachtig, maar soepel functionerend geheel. De semi ondiepe spoel voorkomt onnodige backing. Het fijn instelbare slipsysteem en de anti-retour zorgen voor maximale controle tijdens de dril. De afgeplatte bovenzijde van de fijn afgewerkte lijnclip zorgt ervoor dat zowel nylon als gevlochten lijn veilig vastgezet kan worden op de gewenste visafstand. De SOLITH WX molen is verkrijgbaar in de maat 5500 en is perfect te combineren met de SOLITH feederhengels van Cresta.

De SOLITH WX 5500 is uit voorraad leverbaar voor € 87,95
CRESTA SNYPER

De SNYPER molens vormen de ideale match met de SNYPER-hengels. De kleurstelling, formaten en prijs zijn helemaal op elkaar afgestemd waardoor de perfecte combo’s gemakkelijk zijn samen te stellen. De SNYPER-molens zijn voorzien van een degelijk binnenwerk en bezitten de juiste overbrenging waardoor ze comfortabel en soepel vissen.

De SNYPER is uit voorraad leverbaar in drie modellen:

 • SNYPER 4000 voor € 49,95
 • SNYPER 5000 voor € 53,95
 • SNYPER 6000 voor € 57,95