AIR AGS FEEDERS

De AIR AGS FEEDER serie van Daiwa biedt een feeder hengel voor elke uitdaging. Zo is er het korte 9-10ft model waarmee perfect gevist kan worden op de kortere afstanden met mini feeder/method of bom. De 10-11ft is de meest populaire uitvoering maar ook het meest veelzijdig. Ideaal voor de bekende commercials en alle maten karpers, maar ook uitstekend te gebruiken op de vele Nederlandse wateren voor blieken, voorn en brasem. Moet er gevist worden op afstand? Dan is de 12-13ft het juist model. Met een werpgewicht tot wel 70 gram, is deze hengel in staat om kracht en fijngevoeligheid te combineren.

De volgende AIR AGS FEEDERS zijn uit voorraad leverbaar:

 • AIR AGS 9-10ft (AFAGS910Q-AU)
 • AIR AGS 10-11ft (AFAGS1011Q-AU)
 • AIR AGS 12-13ft (AFAGS1213Q-AU)

BEL MET DE WINKEL VOOR DE SCHERPSTE PRIJS!TOURNAMENT SLR FEEDERS

De TOURNAMENT SLR FEEDER serie van Daiwa, is een doorontwikkeling van de TOURNAMENT PRO FEEDER. SLR staat voor "Super Long Range" en daarmee wordt direct duidelijk waar deze feeders voor zijn bedoeld; Kortere feeders die over grote afstand veel gewicht weg kunnen zetten.

Steve Ringer heeft als Daiwa consultant een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwikkelen en testen van deze serie en volgens Steve is het 12ft model "the best rod ever". 

De volgende TOURNAMENT SLR FEEDERS zijn uit voorraad leverbaar:

 • TOURNAMENT SLR FEEDER 11ft (TNSLRF11Q-AU) voor € 450,=
 • TOURNAMENT SLR FEEDER 12ft (TNSLRF12Q-AU) voor € 475,= 
 • TOURNAMENT SLR FEEDER 13ft (TNSLRF13Q-AU) voor € 475,=
 • TOURNAMENT SLR FEEDER 14ft (TNSLRF14Q-AU) voor € 495,=

TOURNAMENT PRO FEEDERS

De TOURNAMENT PRO FEEDER serie van Daiwa wordt omschreven als de perfecte feeder van het moment. De Daiwa speciale technieken zoals Super Volume Carbon en de V-Joint maken dit unieke feeders voor elke soort van visserij.

De feeders zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes en twee modelen zijn voorzien van een uniek deel waardoor ze op twee verschillende lengtes opgebouwd kunnen worden.

De volgende TOURNAMENT PRO FEEDERS zijn verkrijgbaar uit voorraad:

 • 9ft (TNPF9Q-AU)
 • 10ft/11ft (TNPF1011Q-AU) en de nieuwe TNPF1011Q-BU
 • 12ft/13ft (TNPF1213Q-AU)

BEL MET DE WINKEL VOOR DE SCHERPSTE PRIJS!

 

                           

TOURNAMENT FEEDERS LONG DISTANCE

De TOURNAMENT LONG DISTANCE FEEDER serie van Daiwa zijn de feeders voor het zwaardere werk. Korven tot een gewicht van 165 gram worden met gemak en precisie vele meters ver weggezet. De drie meegeleverde toppen medium, heavy en extra heavy registreren zelfs de meest voorzichtige aanbeten met gemak!

De volgende TOURNAMENT FEEDERS LONG DISTANCE zijn verkrijgbaar uit voorraad:

 • 13ft (TNF13HQ-AD) met werpgewicht tot 150 gram
 • 14ft (TNF14XHQ-AD) met werpgewicht tot 165 gram

BEL MET DE WINKEL VOOR DE SCHERPSTE PRIJS!


TOURNAMENT RS MATCH & FEEDERS

De RS van de TOURNAMENT RS MATCH & FEEDER staat voor 'River' en 'Stillwater' en is ontworpen met de Europesche wateren in gedachten. Een mooie hengel met mooie actie die snel gedempt wordt door de gebruikte X45 carbon technologie van Daiwa.

Binnen deze serie is een 12/13ft model uitgebracht welke doormiddel van een extra sectie eenvoudig is op te bouwen in twee verschillende lengtes.

De TOURNAMENT RS MATCH & FEEDER is uit voorraad leverbaar in het volgende model:

 • 12ft/13ft Power Feeder (TNRS1213PQ) 

DE 12/13ft Power Feeder is verkrijgbaar voor € 425,=